Escrima Concepts kevään 2020 leiri 4.4.-5.4.2020 Kuopiossa

Kuopiossa järjestetään Escrima Concepts leiri 4.4.-5.4.2020 viikonloppuna. Leirin tulee vetämään Englannista Wayne Tappin (4.TG), joten maailmanluokan treeniä on luvassa. Tule mukaan, et varmasti pety!

 
Leiri on avoin kaikille, harjoittelu- ja lajitaustasta riippumatta. Harjoittelun taso riippuu aiemmasta osaamisesta. Henkilöille, joilla ei ole kokemusta aseellisesta kamppailusta käydään läpi perusteita aseenkäsittelystä, liikkumisesta ym. Mikäli lajitaustaa jo on, leiriltä saa ymmärrystä, ideoita ja osaamista soveltaa jo opittuja asioita uudesta näkökulmasta.
 
Leiri antaa myös hyvän mahdollisuuden aloittaa Escrima Concepts harjoittelu omalla paikkakunnallasi!
 
Jos haluat tulla paremmaksi kamppailijaksi ja ymmärtää aseiden toimintaa, kannattaa tulla hakemaan oppia maailman huipulta. Suosittelen leiriä kaikille kamppailijoille. Mitä enemmän ymmärrystä löytyy, sitä enemmän pystyt saamaan leiriltä! Tule mukaan, et taatusti pety!
 
Wayne Tappin on Escrima Concepts -kamppailujärjestelmän pääkouluttajia yhdessä isänsä Steve Tappinin kanssa. Takana Waynella on jo kymmeniä vuosia harjoittelua ja opettamista ympäri maailmaa Escriman parissa monenlaisille kohderyhmille aina turvallisuusalan ammattilaisista tavallisiin ihmisiin, joten todella laadukasta oppia on luvassa. Wayne kiertää työkseen ympäri maailmaa opettamassa ja on lähes joka viikonloppu opettamassa pääasiassa ympäri Eurooppaa! Tässä on kaikille harvinaislaatuinen mahdollisuus tulla treenaamaan maailmanluokan leirille.
 
Leirin hinta
1 päivä / 50 euroa
2 päivää / 90 euroa
 
Tason graduointi 20€/taso
 
Varusteet sisäliikuntavarustus sisäkengillä ja rottinkinen harjoituskeppi (kepin voi ostaa tarvittaessa leiriltä).
 
Leirin aikataulu ja paikka
4.4.2020 lauantai klo 12.00 – 16.00
 
5.4.2020 sunnuntai klo 12.00 – 16.00
 
Leiri pidetään Suininlahden koululla (Suininlahdentie 1, 70900 Toivala), Toivalassa 12 km Kuopiosta pohjoiseen.
 
Lisätietoa lajista ja ilmoittautumiset:
mpth79@gmail.com tai p. 050 4113804